Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Seminar na temu „Pravno-tehnička pravila za izradu propisa sa Smjernicama za usklađivanje propisa Crne Gore sa pravnim poretkom Evropske unije“

Objavljeno: 12.12.2017. 12:26 Autor: SZZ

Predstavnici Sekretarijata za zakonodavstvo su u organizaciji Uprave za kadrove, održali seminar na temu “Pravno-tehnička pravila za izradu propisa sa Smjernicama za usklađivanje propisa Crne Gore sa pravnim poretkom Evropske unije“ 1. decembra 2017. godine.

Predavači na seminaru bili su Irena Tišma i Dragoljub Nikolić, savjetnici u Sekretarijatu za zakonodavstvo.

Seminaru su prisustvovali predstavnici Službe Skupštine Crne Gore, Ministarstva unutrašnjih poslova, Poreske uprave i Sekretarijata Tužilačkog savjeta.

S obzirom na to da je većina učesnika seminara imala iskustva u izradi propisa, pokazali su zainteresovanost za ovaj seminar i aktivno su učestvovali u radu na konkretnim primjerima (praktični dio seminara), dok su predavači davali detaljna objašnjenja i uputstva u vezi određenih pitanja koja se odnose na izradu propisa.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?