Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар на тему „Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“

Објављено: 12.12.2017. 12:26 Аутор: СЗЗ

Представници Секретаријата за законодавство су у организацији Управе за кадрове, одржали семинар на тему “Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“ 1. децембра 2017. године.

Предавачи на семинару били су Ирена Тишма и Драгољуб Николић, савјетници у Секретаријату за законодавство.

Семинару су присуствовали представници Службе Скупштине Црне Горе, Министарства унутрашњих послова, Пореске управе и Секретаријата Тужилачког савјета.

С обзиром на то да је већина учесника семинара имала искуства у изради прописа, показали су заинтересованост за овај семинар и активно су учествовали у раду на конкретним примјерима (практични дио семинара), док су предавачи давали детаљна објашњења и упутства у вези одређених питања која се односе на израду прописа.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?