Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sjutra potpisivanje Sporazuma o finansiranju projekta UNDP-ja i Ministarstva ekonomije

Objavljeno: 23.05.2018. 19:21 Autor: Ministarstvo ekonomije
Generalni direktor za investicije, razvoj malih i srednjih preduzeća i upravljanje EU fondovima Radosav Babić i stalna predstavnica Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) za Crnu Goru Fiona Mekluni potpisaće sjutra Sporazum o finansiranju projekta UNDP-ja i Ministarstva ekonomije, u cilju nastavka implementacije projekta „Unapređenje konkurentnosti privrede u Crnoj Gori“.

Potpisivanje Sporazuma biće organizovano u Konferencijskoj sali u Ministarstvu ekonomije (III sprat, Rimski trg 46, Podgorica) sa početkom u 13 sati.

Projekat „Unapređenje konkurentnosti privrede u Crnoj Gori“ realizuje se u kontinuitetu od 2014. godine.

Projekat podrazumijeva sprovođenje aktivnosti koje se odnose na: podršku razvoju i jačanju kapaciteta mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, tehničku podršku daljem razvoju klastera, podršku procesu strateškog planiranja razvoja jedinica lokalne samouprave, realizaciju Biznis karavana i nacionalni brend.

KANCELARIJA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU
MINISTARSTVO EKONOMIJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?