Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održan četvrti sastanak Upravnog odbora projekta „Ka EU pravilima o koordinaciji sistema socijalne sigurnosti“

Objavljeno: 19.11.2018. 15:16 Autor: mrss

Na četvrtom sastanku Upravnog odbora projekta „Ka EU pravilima o koordinaciji sistema socijalne sigurnosti“, održanom 16.septembra 2018. godine, predstavnici institucija korisnica ovog projekta, koji su ujedno i članovi Upravnog odbora, obavješteni su o napretku projekta, kao i o aktivnostima koje su sprovedene u proteklom periodu.

mrss

Predstavljen je 2.statusni izvještaj projekta (pomenute aktivnosti se odnose na Analizu uticaja slobode kretanja radnika na administrativni sistem socijalne sigurnosti Crne Gore, na aktivnosti obuka i na Komunikacijske aktivnosti o pravima u okviru slobode kretanja radnika).
mrss

Članovi Upravnog odbora su obaviješteni i o budućim koracima, koje će već početkom decembra otpočeti sa realizacijom.

Podsjećamo da su institucije korisnice ovog projekta: Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Ministarstvo zdravlja, Fond za zdravstveno osiguranje, Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, Zavod za zapošljavanje Crne Gore i Centri za socijalni rad. Pokrovitelj projekta je Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori, a izvođač kompanija KPMG.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?