Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Predsjednik Marković sjutra u radnoj posjeti opštini Danilovgrad

Objavljeno: 10.12.2018. 20:17 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boraviće sjutra 11. decembra 2018. godine u radnoj posjeti opštini Danilovgrad. Predsjednik Marković će se sastati sa lokalnim rukovodstvom, predvođenim predsjednicom Opštine Zoricom Kovačević.

Nakon toga, Premijer će sa Kovačević i izvršnim direktorom Sindikata odbrane Mladenom Burićem položiti kamen temeljac za izgradnju zgrade za pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore. 

Predsjednik Marković i predsjednica Opštine Kovačević će u 12:30 časova svečano otvoriti i kratko obići rekonstruisani most „Radovan Pavićević“. Nakon toga, oko 12:40 časova predviđene su izjave za medije.

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore obezbijediće medijima fotografije i video snimke sa sastanka i polaganja kamena temeljca, kao i sa otvaranja mosta. Događaj na mostu je otvoren za medijsko praćenje.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?