Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv za sprovođenje javne rasprave za izradu Nacrta Industrijske politike Crne Gore 2019-2023. godine

Objavljeno: 17.05.2019. 23:59 Autor: m

Na osnovu čl. 14 i 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), Ministarstvo ekonomije upućuje


JAVNI POZIV 

 

organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima, (zainteresovana javnost) da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos unapređenju kvaliteta teksta Nacrta Industrijske politike Crne Gore 2019-2023. godine.

 

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom i elektronskom obliku, kao i organizovanjem okruglog stola.

 

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu ekonomije, Direktoratu za industriju i transformaciju, pisanim putem na arhivu Ministarstva ekonomije radnim danima od 08-13h ili poštom na adresu Rimski trg 46, Podgorica ili elektronski na e-mail: natasa.batricevic@mek.gov.me, na Obrascu 4: „Primjedbe, predlozi i sugestije“, koji je sastavni dio Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija, koji možete preuzeti ovdje.

 

Rok za dostavljanje primjedbi, predloga i sugestija je 20 dana od dana objavljivanja ovog poziva.

 

Okrugli sto u okviru javne rasprave o predmetnom dokumentu će se održati u Podgorici 04. juna 2019. godine sa početkom u 9.30 časova u Privrednoj komori Crne Gore, Novaka Miloševa 29/II.

 

Program javne rasprave dat je na Obrascu 3 propisanom Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija koji možete preuzeti ovdje.

 

Nacrt Industrijske politike Crne Gore 2019-2023. godine  možete preuzeti ovdje.

 

Javni poziv objavljuje se na internet stranici Ministarstva ekonomije:  www.mek.gov.me i portalu e-uprave.

Ministarstvo ekonomije će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će objaviti na internet stranici ministarstva i portalu e-uprave, u roku od 15 dana od dana završetka javne rasprave.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?