Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за спровођење јавне расправе за израду Нацрта Индустријске политике Црне Горе 2019-2023. године

Објављено: 17.05.2019. 23:59 Аутор: м

На основу чл. 14 и 15 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18), Министарство економије упућује


ЈАВНИ ПОЗИВ 

 

органима, организацијама, удружењима и појединцима, (заинтересована јавност) да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос унапређењу квалитета текста Нацрта Индустријске политике Црне Горе 2019-2023. године.

 

Јавна расправа се спроводи достављањем примједби, предлога и сугестија у писаном и електронском облику, као и организовањем округлог стола.

 

Примједбе, предлози и сугестије достављају се Министарству економије, Директорату за индустрију и трансформацију, писаним путем на архиву Министарства економије радним данима од 08-13х или поштом на адресу Римски трг 46, Подгорица или електронски на е-маил: натаса.батрицевиц@мек.гов.ме, на Обрасцу 4: „Примједбе, предлози и сугестије“, који је саставни дио Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија, који можете преузети овдје.

 

Рок за достављање примједби, предлога и сугестија је 20 дана од дана објављивања овог позива.

 

Округли сто у оквиру јавне расправе о предметном документу ће се одржати у Подгорици 04. јуна 2019. године са почетком у 9.30 часова у Привредној комори Црне Горе, Новака Милошева 29/ИИ.

 

Програм јавне расправе дат је на Обрасцу 3 прописаном Уредбом о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија који можете преузети овдје.

 

Нацрт Индустријске политике Црне Горе 2019-2023. године  можете преузети овдје.

 

Јавни позив објављује се на интернет страници Министарства економије:  www.мек.гов.ме и порталу е-управе.

Министарство економије ће сачинити извјештај о спроведеној јавној расправи, који ће објавити на интернет страници министарства и порталу е-управе, у року од 15 дана од дана завршетка јавне расправе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?