Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitku povodom 21. jula - Dana Opštine Berane

Objavljeno: 20.07.2008. 19:02 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je predsjedniku Opštine Berane Vuki Goluboviću, odbornicima u Skupštini Opštine i svim građanima Berana, čestitke povodom 21. jula - Dana Opštine.

Konstatujući da su protekli period obilježili brojni razvojni projekti čija je svrha unapređenje životnog standarda građana, premijer Đukanović je istakao da Vlada Crne Gore ima puno razumijevanje za potrebe razvoja Berana i da će i ubuduće podržavati sve inicijative koje vode uspostavljanju boljih i kvalitetnijih uslova za život i rad u tom gradu i na čitavom sjeveru. "Uvjeren sam da će se, zahvaljujući pregalaštvu građana i efikasnijoj saradnji lokalne uprave i državnih organa, Berane dinamično razvijati i biti jedan od primjera vrijednog domaćinskog odnosa prema sopstvenim potencijalima i daljem prosperitetu grada" - istakao je premijer Đukanović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?