Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitke povodom 3. januara Dana Opštine Bijelo Polje

Objavljeno: 02.01.2009. 19:00 Autor: Naslovna strana
Povodom 3. januara Dana Opštine Bijelo Polje, predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitke predsjedniku Opštine Tarzanu Miloševiću, odbornicima u Skupštini Opštine i svim građanima Bijelog Polja.

Premijer je u čestitki istakao da je niz realizovanih razvojnih projekata u opštini Bijelo Polje garant održivosti ekonomskog sistema Crne Gore i najbolja potvrda ispravnosti politike njenog ravnomjernog regionalnog razvoja. Uz zadovoljstvo što je u toj Opštini prepoznato bogatstvo domaćih potencijala, čija valorizacija otvara nove perspektive i mogućnosti daljeg napretka grada i čitavog sjevera zemlje, premijer Đukanović je izrazio uvjerenje da će se i u narednom periodu, uz angažman svakog građanina i nastavak kvalitetne saradnje između državnih organa i lokalne uprave, unapređivati uslovi za život i rad u Bijelom Polju.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?