Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće ministra za vanredne situacije, civilnu odbranu i otklanjanje posljedica elementarnih nepogoda Ruske Federacije Sergeja Šojgua

Objavljeno: 21.10.2009. 23:30 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u četvrtak, 22. oktobra 2009. ministra za vanredne situacije, civilnu odbranu i otklanjanje posljedica elementarnih nepogoda Ruske Federacije i predsjedavajućeg ruskog dijela Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju između Crne Gore i Ruske Federacije Sergeja Šojgua, koji boravi u službenoj posjeti Crnoj Gori. Razgovori će biti održani u Vili Gorica, u 14.45 sati.

Sa ministrom Šojguom sastaće se i ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Ivan Brajović, u Vili Gorica u 15.45 sati.

Početak razgovora možete snimiti, a akreditacije za snimatelje i novinare treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel/fax 242 566.

Nakon razgovora biće objavljena saopštenja za javnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?