Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Poljoprivredni forum zemalja Jugoistočne Evrope 2008 Poljoprivreda i ruralni razvoj planinskih područja Jugoistočne Evrope

Objavljeno: 26.09.2008. 22:03 Autor: Poljoprivreda i agroindustrija
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore i GTZ-Njemačka oranizacija za tehničku podršku, u perodu od 02.do 04. oktobra 2008. godine, biće domaćini Poljoprivrednog foruma zemalja Jugoisočne Evrope pod nazivom: Poljoprivreda i ruralni razvoj planinskih područja Jugoistočne Evrope, u Kolašinu, (Hotel Bianca). Forum se organizuje u saradnji sa Stalnom radnom grupom za ruralni razvoj u Jugoistočnoj Evropi (SWG), koja je kao platforma za povezivanje i regionalnu saradnju osnovana tokom Foruma za poljoprivrednu politiku 2005. godine. U okviru Foruma održava se i redovni radni sastanak ministara poljoprivrede zemalja Jugoistočne Evrope na kome će ministri ocijeniti napredak regionalne inicijative Stalne radne grupe i odlučiti o narednim koracima za jačanje regionalne saradnje u oblasti ruralnog razvoja. Osim ministara zemalja Jugoistočne Evrope na Forumu će prisustvovti i visoki predstavnici Evropske komisije.

Konferenciju će zvanično otvoriti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Milutin Simović, 02. oktobra 2008. godine u 9,00 časova, a konferencija za novinare je predviđena od 16,30-17,00 časova istog dana.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?