Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Održana radionica u okviru projekta "Izrada dokumenta Nacionalna šumarska politika"

Objavljeno: 20.12.2006. 18:50 Autor: Nacionalna A!umarska politika
U Podgorici je 15. decembra 2006.godine održana radionica u okviru projekta "Nacinalna šumarska politika", kojom je završen participativni dio projekta i dobijene polazne informacije, predlozi i sugestije o tome šta bi trebalo da sadrži taj, za šumarstvo, veoma važan dokument. Sa tog skupa je proizašao značajan broj inicijativa i u cilju dobijanja potrebnih podataka, otvorena je web stranica na kojoj se nalaze rezultati sa svih radionica i prostor za dodatne komentare, sugestije i stavove. Adresa web stranice je www.nfpcg.com.

Projekat će biti nastavljen aktivnostima na izradi prve verzije Nacionalne šumarske politike. Za realizaciju tog zadatka obezbijeđeno je angažovanje inostranih eksperata koji će, zajedno sa radnom grupom sastavljenom od predstavnika Ministarstva i Holandske razvojne organizacije SNV, u sljedećih dva mjeseca raditi na pripremi Nacrta nacionalne šumarske politike.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?