Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Одржана радионица у оквиру пројекта "Израда документа Национална шумарска политика"

Објављено: 20.12.2006. 18:50 Аутор: Национална А!умарска политика
У Подгорици је 15. децембра 2006.године одржана радионица у оквиру пројекта "Нацинална шумарска политика", којом је завршен партиципативни дио пројекта и добијене полазне информације, предлози и сугестије о томе шта би требало да садржи тај, за шумарство, веома важан документ. Са тог скупа је произашао значајан број иницијатива и у циљу добијања потребних података, отворена је web страница на којој се налазе резултати са свих радионица и простор за додатне коментаре, сугестије и ставове. Адреса web странице је www.нфпцг.цом.

Пројекат ће бити настављен активностима на изради прве верзије Националне шумарске политике. За реализацију тог задатка обезбијеђено је ангажовање иностраних експерата који ће, заједно са радном групом састављеном од представника Министарства и Холандске развојне организације СНВ, у сљедећих два мјесеца радити на припреми Нацрта националне шумарске политике.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?