Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Operativni štab za privredu izdaje Obavještenje

Objavljeno: 15.11.2020. 03:45 Autor: Ministarstvo ekonomije
Na osnovu člana 1 stav 1 tačke 1 i 2 Naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa, broj: 8-501/20-129/1454 (u daljem tekstu: Naredba), („Službeni list Crne Gore, broj 110/20 od 14.11.2020. godine), koju je donijelo Ministarstvo zdravlja, Operativni štab za podršku privredi izdaje:

Obavještenje 

- Saobraćaj između Podgorice i Danilovgrada i Podgorice i opštine Tuzi će se tretirati kao međugradski i putovanje vikendom je moguće jedino uz odgovarajuću potvrdu;

- Saobraćaj između opština Berane i Petnjica neće se tretirati kao međugradski;

- Mjere ograničenja vremena kretanja, kao i međugradskog prevoza u vrijeme vikenda se ne odnose na strane državljane koji su u tranzitu i u dane vikenda žele vozilom da napuste ili uđu u Crnu Goru;

- Broj lica u vozilu za privatne svrhe nije ograničen. Privredni subjekti koji se bave prevozom radnika ili putnika moraju se pridržavati ranije donesenih mjera .

Operativni štab za privredu

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?