Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Seminar "Pravno-tehnička pravila za izradu propisa sa Smjernicama za usklađivanje propisa Crne Gore sa pravnim poretkom Evropske unije"

Objavljeno: 23.11.2020. 10:35 Autor: SZZ
Predstavnici Sekretarijata za zakonodavstvo su 20. novembra 2020. godine, u organizaciji Uprave za kadrove, održali seminar na temu “Pravno-tehnička pravila za izradu propisa sa Smjernicama za usklađivanje propisa Crne Gore sa pravnim poretkom Evropske unije“.

Predavači na seminaru bili su Jelena Vujović-Perović  i Dragoljub Nikolić, savjetnici u Sekretarijatu za zakonodavstvo, a seminaru su prisustvovali predstavnici Ministarstva pravde, Uprave carina, Agencije za civilno vazduhoplovstvo i Opštine Golubovci.

Budući da većina učesnika nije imala iskustva u izradi propisa, pokazali su veliko interesovanje za ovaj seminar i aktivno učestvovali u praktičnom dijelu seminara, odnosno radu na konkretnim primjerima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?