Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар "Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније"

Објављено: 23.11.2020. 10:35 Аутор: СЗЗ
Представници Секретаријата за законодавство су 20. новембра 2020. године, у организацији Управе за кадрове, одржали семинар на тему “Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“.

Предавачи на семинару били су Јелена Вујовић-Перовић  и Драгољуб Николић, савјетници у Секретаријату за законодавство, а семинару су присуствовали представници Министарства правде, Управе царина, Агенције за цивилно ваздухопловство и Општине Голубовци.

Будући да већина учесника није имала искуства у изради прописа, показали су велико интересовање за овај семинар и активно учествовали у практичном дијелу семинара, односно раду на конкретним примјерима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?