Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

UJR realizovala IPA projekat u oblasti podrške i monitoringa u sektoru životne sredine

Objavljeno: 20.04.2021. 17:25 Autor: UPRAVA JAVNIH RADOVA
Uprava javnih radova realizovala je IPA projekat u oblasti podrške i monitoringa u sektoru životne sredine i podsektora kvaliteta vazduha.

Kroz program “Nabavka IT opreme za horizontalnu podršku i monitoring u sektoru životne sredine i opreme za podsektor kvaliteta vazduha“, u okviru IPA 2016 Godišnjeg akcionog programa za Crnu Goru, iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA), relizovana je nabavka opreme i obuka kadrova za njeno korišćenje za više projekata.

Nabavljena je IT hardverska oprema i softveri za kvalitet vazduha za potrebe Instituta za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore, u vrijednosti od 62.100 eura, kao i 18 računara i monitora za Agenciju za zaštitu prirode i životne sredine, čija je vrijednost 31.940 eura.
Projektom je obuhvaćena i IT oprema i uređaji za podršku monitoringa životne sredine, u vrijednosti od 123.217,98 eura, koje će koristiti Agencija za zaštitu prirode i životne sredine.

UPRAVA JAVNIH RADOVA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?