Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

УЈР реализовала ИПА пројекат у области подршке и мониторинга у сектору животне средине

Објављено: 20.04.2021. 17:25 Аутор: УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА
Управа јавних радова реализовала је ИПА пројекат у области подршке и мониторинга у сектору животне средине и подсектора квалитета ваздуха.

Кроз програм “Набавка ИТ опреме за хоризонталну подршку и мониторинг у сектору животне средине и опреме за подсектор квалитета ваздуха“, у оквиру ИПА 2016 Годишњег акционог програма за Црну Гору, из Инструмента за претприступну помоћ (ИПА), релизована је набавка опреме и обука кадрова за њено коришћење за више пројеката.

Набављена је ИТ хардверска опрема и софтвери за квалитет ваздуха за потребе Института за хидрометеорологију и сеизмологију Црне Горе, у вриједности од 62.100 еура, као и 18 рачунара и монитора за Агенцију за заштиту природе и животне средине, чија је вриједност 31.940 еура.
Пројектом је обухваћена и ИТ опрема и уређаји за подршку мониторинга животне средине, у вриједности од 123.217,98 еура, које ће користити Агенција за заштиту природе и животне средине.

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?