Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Seminar „Izrada zakona i drugih propisa u skladu sa Pravno-tehničkim pravilima za izradu propisa i Smjernicama za usklađivanje propisa Crne Gore sa pravnim poretkom Evropske unije"

Objavljeno: 16.12.2021. 11:17 Autor: SZZ
Sekretarijat za zakonodavstvo je 14. i 15. decembra 2021. godine, u Upravi za kadrove, održao seminar na temu „Izrada zakona i drugih propisa u skladu sa Pravno-tehničkim pravilima za izradu propisa i Smjernicama za usklađivanje propisa Crne Gore sa pravnim poretkom Evropske unije", koja je predviđena Opštim programom obuke državnih službenika i namještenika i Kalendarom obuka za realizaciju ovog programa.
Predavači na seminaru bili su Milana Čabarkapa Macanović, pomoćnica sekretarke u Sektoru za propise iz oblasti društvenih djelatnosti i Sandra Grubović, savjetnica I u tom sektoru.
Seminaru su prisustvovali predstavnici Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Ministarstva vanjskih poslova, Ministarstva ekonomskog razvoja, Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija, Ministarstva zdravlja, Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava, Ministarstva kapitalnih investicija, Uprave javnih radova i Uprave za kadrove.
Učesnici seminara su pokazali zainteresovanost za ovu temu, aktivno su slušali i učestvovali u radu na konkretnim primjerima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?