Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар „Израда закона и других прописа у складу са Правно-техничким правилима за израду прописа и Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније"

Објављено: 16.12.2021. 11:17 Аутор: СЗЗ
Секретаријат за законодавство је 14. и 15. децембра 2021. године, у Управи за кадрове, одржао семинар на тему „Израда закона и других прописа у складу са Правно-техничким правилима за израду прописа и Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније", која је предвиђена Општим програмом обуке државних службеника и намјештеника и Календаром обука за реализацију овог програма.
Предавачи на семинару били су Милана Чабаркапа Мацановић, помоћница секретарке у Сектору за прописе из области друштвених дјелатности и Сандра Грубовић, савјетница И у том сектору.
Семинару су присуствовали представници Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма, Министарства вањских послова, Министарства економског развоја, Министарства јавне управе, дигиталног друштва и медија, Министарства здравља, Министарства правде, људских и мањинских права, Министарства капиталних инвестиција, Управе јавних радова и Управе за кадрове.
Учесници семинара су показали заинтересованост за ову тему, активно су слушали и учествовали у раду на конкретним примјерима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?