Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Nagrada za najbolju menadžerku u javnom sektoru pripala načelnici Službe za inspekcijske informacione sisteme i izvještavanje u okviru inspekcijskog nadzora Vanji Grgurović

Objavljeno: 21.06.2022. 19:00 Autor: uip
Predstavnica Uprave za inspekcijske poslove dobitnica je jedne od ravnopravnih nagrada za najbolju menadžerku u javnom sektoru za 2021. godinu koju dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore čiji je cilj promocija poslovnih, uspješnih žena koje svojim predanim radom i postignutim rezultatima potvrđuju važnost i snagu ženskog liderstva.
Grgurović je istakla da su uzajamno profesionalno i ljudsko poštovanje, razmjene mišljenja i ideja, praćenje novina i inovacija koji se u 21. vijeku nižu na dnevnom nivou, te njihova prezentacija i implementacija srž uspješnog rada IT sektora kojim rukovodi u okviru Uprave za inspekcijske poslove. Dodala je i da je izuzetno sretna što je prepoznat njen dugogodišnji rad na podizanju informatičkih standarda u državnim organima Crne Gore.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?