Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održan sedmi sastanak Upravnog odbora za Ugovor “Implementacija Novog kompjuterizovanog tranzitnog sistema (NCTS)''

Objavljeno: 11.07.2022. 15:20 Autor: UPRAVA PRIHODA I CARINA
Dana 8.7.2022. godine, održan je sedmi sastanak Upravnog odbora ugovora “Implementacija Novog kompjuterizovanog tranzitnog sistema (NCTS)''. Ovaj ugovor je potpisan u okviru Projekta „Podrška Upravi carina“ koji se finansira iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) 2014.

Na sastanku Upravnog odbora za Ugovor „Implementacija Novog kompjuterizovanog tranzitnog sistema (NCTS)'' predstavljen je šesti Privremeni izvjestaj sa istaknutim aktivnostima i zadacima koje je izvršio konzorcijum čiji je nosilac Solitea, u periodu izvještavanja od 1. februara 2021. godine do 31. januara 2022. godine, kao i radni plan za narednih pet mjeseci, koji je usvojen na kraju sastanka.

Sastanku su prisustvovali, osim predstavnika Uprave prihoda i carina i izvođača projekta, i predstavnici Ministarstva finansija, CFCU i Delegacije EU u Crnoj Gori.

Na sastanku su razmatrani i tekući rizici koji mogu uticati na uspješnu realizaciju ugovora i istaknuta neophodnost efikasnog rada UPC i ugovarača u okviru ovog projekta zbog predviđenih kratkih rokova.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?