Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA OKRUGLI STO: DIJASPORA KROZ PRIZMU MEDIJA

Objavljeno: 21.07.2022. 15:11 Autor: USDI
U organizaciji Uprave za saradnju sa dijasporom-iseljenicima, u utorak 26. jula 2022. godine u10:00h, u Podgorici u hotelu Hilton, biće održan okrugli sto "Dijaspora kroz prizmu medija: medijska prezentacija dijaspore na primjeru crnogorskih internetskih publikacija“.

Učešće će uzeti predstavnici akademske zajednice, dijaspore i medija, u okviru koga ćemo predstaviti rezultate istraživanja, dok će renomirani profesori i medijski stručnjaci iz regiona predstaviti komparativna iskustva iz svojih zemalja.
 
Cilj ovog projekta je unapređenje kvaliteta izvještavanja onlajn medija o dijaspori kroz sprovođenje istraživanja i organizaciju okruglog stola na kojem će biti predstavljeni rezultati istraživanja, kao i utvrđivanje modela dobre i loše prakse i zajednička formulacija preporuka, koje bi se objavile u posebnoj brošuri i koje bi  bile podijeljene medijima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?