Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА ОКРУГЛИ СТО: ДИЈАСПОРА КРОЗ ПРИЗМУ МЕДИЈА

Објављено: 21.07.2022. 15:11 Аутор: УСДИ
У организацији Управе за сарадњу са дијаспором-исељеницима, у уторак 26. јула 2022. године у10:00х, у Подгорици у хотелу Хилтон, биће одржан округли сто "Дијаспора кроз призму медија: медијска презентација дијаспоре на примјеру црногорских интернетских публикација“.

Учешће ће узети представници академске заједнице, дијаспоре и медија, у оквиру кога ћемо представити резултате истраживања, док ће реномирани професори и медијски стручњаци из региона представити компаративна искуства из својих земаља.
 
Циљ овог пројекта је унапређење квалитета извјештавања онлајн медија о дијаспори кроз спровођење истраживања и организацију округлог стола на којем ће бити представљени резултати истраживања, као и утврђивање модела добре и лоше праксе и заједничка формулација препорука, које би се објавиле у посебној брошури и које би  биле подијељене медијима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?