Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Dvodnevni seminar Borba protiv korupcije u javnoj upravi

Objavljeno: 03.03.2008. 21:25 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Uprava za kadrove organizuje dvodnevni seminar Borba protiv korupcije u javnoj upravi, namjenjen svim zaposlenim u državnoj upravi. Napominjemo, da je Zaključkom Vlade CG br 03-9817/2 od 11. januara 2007. godine UZK zadužena, izmedju ostalih, da objedini obuku svih uključenih u borbu protiv korupcije, i da je shodno tome, uz angažovanje medjunarodnih ekspereata utvrdjen i Program obuke borbe protiv korupcije i u okviru njega i seminar Borba protiv korupcije u javnoj upravi.

Predavači na seminaru će biti stručnjaci iz različitih oblasti funkcionisanja javne uprave u čijem opisu posla je primjena i sprovodjenje antikoruptivnih mjera.

Seminar će otvoriti direktorica Uprave za kadrove gdja Svetlana Vuković i direktorica Uprave za antikorupcijsku inicijativu mr Vesna Ratković, koja će ujedno biti i predavač na seminaru

Seminar će se održati 04. i 05. marta 2008. godine u Podgorici u zgradi Uprave za kadrove, ul Jovana Tomaševića bb, sa početkom u 09,30 časova.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?