Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Okrugli sto o Nacrtu Nacionalnog programa za integraciju Crne Gore u EU (NPI) za period 2008-2012. godine

Objavljeno: 10.04.2008. 23:26 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Vlada Crne Gore je na sjednici od 10. aprila 2008. godine utvrdila Nacrt Nacionalnog programa za integraciju Crne Gore u Evropsku uniju za period 2008 2012.godine (NPI) sa programom javne rasprave.

Sekretarijat za evropske integracije organizuje Okrugli sto o Nacrtu Nacionalnog programa za integraciju za predstavnike univerziteta i fakulteta u Crnoj Gori.

Dokument će prezentirati predlagač, potpredsjednik Vlade za evropske integracije prof dr Gordane Djurović i predstavnici radnih grupa Vlade, koji su učestvovali u pripremi Nacrta. Poseban dio okruglog stola biće posvećen sugestijama, kometarima i pitanjima.

Prva, u nizu od sedam javnih rasprava o Nacrtu NPI, planiranih da se održe do 9. maja 2008. godine, biće organizovana je u petak, 11. aprila 2008.godine, na Ekonomskom fakultetu u Podgorici (Jovana Tomaševića 37, II sprat, sala Mediteran) u u 18.00 sati.

Okrugli sto je otvoren za medije.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?