Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Misija Evropske investicione banke (EIB) boraviće u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 11.04.2008. 22:45 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Misija Evropske investicione banke (EIB) boraviće u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori u periodu od 13. 16. aprila tekuće godine. Tim povodom, pomoćnik ministra turizma i zaštite životne sredine Siniša Stanković predsjedavaće u ponedeljak, 14. aprila tekuće godine, sastankom koji je organizovan u cilju sagladavanja mogućnosti obezbjeđivanja sredstava za realizaciju projekata iz oblasti voda i upravljanja otpadom i otpadnim vodama.

Sastanku će pored predstavnika Misije Evropske investicione banke prisustvovati i predstavnici opština, u čijoj nadležnosti su poslovi vezani za ove oblasti.

Sastanak će biti održan u ponedeljak, 14. aprila 2008. godine, sa početkom u 11,00 sati u hotelu Crna Gora (žuti salon) u Podgorici.

Pomoćnik ministra turizma i zaštite životne sredine Siniša Stanković i predstavnici Misije Evropske investicione banke u 11.00 sati daće izjave za javnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?