Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Panel diskusija na temu Crna Gora i evroatlantske integracije nakon Samita u Bukureštu

Objavljeno: 14.04.2008. 20:36 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Koordinacioni tim Vlade Crne Gore za implementaciju Komunikacione strategije za pridruživanje NATO-u, u saradnji sa Nansen Dijalog Centrom iz Podgorice i Alfa Centrom iz Nikšića, organizuje Panel diskusiju na temu Crna Gora i evroatlantske integracije nakon Samita u Bukureštu, koja će se održati u utorak 15. aprila 2008. godine u Podgorici.

Na skupu će, pored ostalih, učestvovati i ministar odbrane Boro Vučinić, visoki predstavnik Direktorata za odbranu i planiranje vojnih snaga NATO-a Rok Kosirnik, profesor medjunarodnog prava dr Nebojša Vučinić i direktor nevladine organizacije Alfa Centar Aleksandar Dedović.

Panel diskusiji, koja se održava u amfiteatru Pravnog fakulteta u Podgorici, sa početkom u 13,00 sati, prisustvovaće studenti Pravnog fakulteta, Fakulteta političkih nauka i drugih fakulteta, predstavnici nevladinog sektora i novinari, a moderator će biti novinar-urednik Televizije IN Miodrag Bubreško.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?