Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju i saradnji između Crne Gore i Slovenije u oblasti zaštite životne sredine

Objavljeno: 25.07.2008. 21:14 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar turizma i zaštite životne sredine Crne Gore Predrag Nenezić primiće u ponedjeljak 28. jula 2008, ministra zaštite životne sredine i uređenja prostora Republike Slovenije Janeza Podobnika. Razgovori će biti održani u Vili Gorica, u 10,50 sati.

U 11,50 ministri Nenezić i Podobnik potpisaće Memorandum o razumijevanju i saradnji između Crne Gore i Slovenije u oblasti zaštite životne sredine, nakon čega će dati izjave za novinare.

Ministra Podobnika primiće i potpredsjednica Vlade Crne Gore Gordana Đurović. Razgovori će biti održani u Vili Gorica, u 10,00 sati.

Akreditacije za snimanje susreta crnogorskih zvaničnika sa slovenačkim ministrom i praćenje potpisivanja Memoraduma i davanje izjava, možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?