Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić u posjeti Kolašinu

Objavljeno: 16.09.2008. 19:44 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U okviru promocije Projekta stimulisanja zapošljavanja Posao za Vas, ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić će sa direktorima Fonda za razvoj, Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i Zavoda za zapošljavanje Draganom Lajovićem, Zoranom Vukčevićem i Zoranom Jelićem - 17. septembra posjetiti opštinu Kolašin.
Prema programu posjete, ministar Nenezić će od 10,00 - 11,30 sati imati sastanak sa predsjednikom Opštine Kolašin Miletom Bulatovićem i njegovim saradnicima. Nakon toga (od 11,30 13,30) slijedi sastanak u Zavodu za zapošljavanje, na kojem će učestvovati ministar Nenezić i gradonačelnik Bulatović sa saradnicima. Sastanak je otvoren za medije.
Od 13,30-14,15 predviđena je posjeta preduzeću Savardak, a od 14,15-15,00 hotelu Bianca Resort & Spa, gdje će ministar Nenezić u 14,45 dati izjavu za novinare.
Od 15-17 sati u Centru za kulturu (mala sala) održaće se sastanak sa nezaposlenima, preduzetnicima zainteresovanim za kreditne linije, radnicima privatizovanih preduzeća uz učešće uspješnih korisnika kredita, pod nazivom Otvoreno sa ministrom.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?