Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić otvoriće danas Aman Miločer

Objavljeno: 15.12.2008. 17:45 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar tuizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić otvoriće danas u 16 sati Aman Miločer koji će ove godine imati u ponudi 6 luksuznih soba i spa sadržaj, dok će naredne u funkciji biti osam soba.

Poznata i prestižna kompanija Aman Resorts upravlja hotelima Sveti Stefan, Miločer i Kraljičina plaža od 31. januara prošle godine u skladu sa potpisanim ugovorom o dugoročnom zakupu i investiranju.

Godišnja zakupnina Svetog Stefana i Miločera košta 1,6 miliona EUR, a za Kraljičinu plažu 500 hiljada, uz najmanje 40 miliona EUR ulaganja. Godišnji zakup u periodu rekonstrukcije hotela je 1,96 miliona, a u prvoj godini poslovanja 2,1 milion EUR.

Nakon nekoliko godina poslovanja, kako je najavljeno nakon potpisivanja ugovora, iznos naknade biće veći, ne samo zbog usaglašavanja sa stopom inflacije, već i zbog toga što je ugovorom predviđeno da se uplaćuje deset odsto ukupnog prihoda, ukoliko on prelazi 2,1 milion EUR.

PR SLUŽBA MINISTARSTVA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?