Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић отвориће данас Аман Милочер

Објављено: 15.12.2008. 17:45 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар туизма и заштите животне средине Предраг Ненезић отвориће данас у 16 сати Аман Милочер који ће ове године имати у понуди 6 луксузних соба и спа садржај, док ће наредне у функцији бити осам соба.

Позната и престижна компанија Аман Ресортс управља хотелима Свети Стефан, Милочер и Краљичина плажа од 31. јануара прошле године у складу са потписаним уговором о дугорочном закупу и инвестирању.

Годишња закупнина Светог Стефана и Милочера кошта 1,6 милиона ЕУР, а за Краљичину плажу 500 хиљада, уз најмање 40 милиона ЕУР улагања. Годишњи закуп у периоду реконструкције хотела је 1,96 милиона, а у првој години пословања 2,1 милион ЕУР.

Након неколико година пословања, како је најављено након потписивања уговора, износ накнаде биће већи, не само због усаглашавања са стопом инфлације, већ и због тога што је уговором предвиђено да се уплаћује десет одсто укупног прихода, уколико он прелази 2,1 милион ЕУР.

ПР СЛУЖБА МИНИСТАРСТВА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?