Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Direktor Uprave policije Veselin Veljović obiće će prostorije za zadržavanje u područnim jedinicama Pljevlja, Bijelo Polje i Berane

Objavljeno: 23.12.2008. 01:57 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Direktor Uprave policije Veselin Veljović obiće će u utorak, 23. decembra 2008. godine, zajedno sa zaštitnikom ljudskih prava i sloboda Šefkom Crnovršaninom, njegovom zamjenicom Marijanom Laković i članom Savjeta za građansku kontrolu rada policije Aleksandrom Zekovićem, prostorije za zadržavanje u područnim jedinicama Pljevlja, Bijelo Polje i Berane.

Obilazak prostorija za zadržavanje u Područnoj jedinici Pljevlja planiran je u 10,00 sati, u Područnoj jedinici Bijelo Polje u 11,00, a u Područnoj jedinici Berane u 13,00 sati.

Nakon obilaska Područne jedinice Berane, biće održana press konferencija u toj Područnoj jedinici.

Ukoliko želite da, tokom obilaska područnih jedinica Pljevlja, Berane i Bijelo Polje, snimite prostorije za zadržavanje, treba da ispred tih područnih jedinica budete do naznačenog vremena.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?