Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečanost povodom početka izgradnje autoputa Bar - Boljare

Objavljeno: 14.10.2009. 22:55 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Podgorici će, u četvrtak 15. oktobra 2009. godine, biti održana svečanost povodom početka izgradnje autoputa Bar - Boljare.

Na ceremoniji koja će biti održana u mjestu Gornje Mrke u 14.30 sati, prisutnima će se obratiti predsjednici vlada Crne Gore, Republike Srbije i Republike Hrvatske Milo Đukanović, Mirko Cvetković i Jadranka Kosor, koji će nakon toga (u 15.00 sati) simbolično presjeći vrpcu i označiti početak realizacije najveće investicije u istoriji Crne Gore.

Prije početka ceremonije u Gornjim Mrkama, predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović imaće odvojene susrete sa predsjednikom Vlade Republike Srbije Mirkom Cvetkovićem (u 13.00 sati) i predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Jadrankom Kosor (u 13.30 sati). Razgovori će biti održana u Vili Gorica.

Akreditacije za snimanje susreta premijera Đukanovića sa premijerima Srbije i Hrvatske u Vili Gorica, treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?