Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Nacionalna konferencija o stručnom obrazovanju posvećenu Reformi obrazovanja i društvenoj tranziciji

Objavljeno: 11.03.2010. 22:52 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo prosvjete i nauke, Centar za stručno obrazovanje i Britanski savjet organizuju u petak 12. marta 2010. godine, Nacionalnu konferenciju o stručnom obrazovanju posvećenu Reformi obrazovanja i društvenoj tranziciji.

Konferenciju će otvoriti potpredsjednik Vlade i koordinator Ministarstva prosvjete i nauke prof. dr Vujica Lazović i direktor Britanskog savjeta za Crnu Goru i Srbiju Andrew Glass, dok će izlaganja imati direktori centara za stručno obrazovanje Crne Gore i Slovenije, predstavnici Northumberland koledža iz Velike Britanije, direktor Zavoda za zapošljavanje i potpredsjednik Unije poslodavaca Crne Gore.

Konferencija će biti prilika da se razmotre najznačajniji izazovi reforme stručnog obrazovanja i pitanja od značaja za dalje unapređenje tog segmenta obrazovnog sistema u Crnoj Gori, ali i da se učesnici upoznaju sa primjerima iz prakse zemalja u regionu i Evropske Unije.

Konferencija će se održati u Kongersnoj Sali Rektorata Univerziteta Crne Gore, sa početkom u 9.30 sati i biće otvorena za medije
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?