Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Национална конференција о стручном образовању посвећену Реформи образовања и друштвеној транзицији

Објављено: 11.03.2010. 22:52 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство просвјете и науке, Центар за стручно образовање и Британски савјет организују у петак 12. марта 2010. године, Националну конференцију о стручном образовању посвећену Реформи образовања и друштвеној транзицији.

Конференцију ће отворити потпредсједник Владе и координатор Министарства просвјете и науке проф. др Вујица Лазовић и директор Британског савјета за Црну Гору и Србију Андреw Гласс, док ће излагања имати директори центара за стручно образовање Црне Горе и Словеније, представници Нортхумберланд колеџа из Велике Британије, директор Завода за запошљавање и потпредсједник Уније послодаваца Црне Горе.

Конференција ће бити прилика да се размотре најзначајнији изазови реформе стручног образовања и питања од значаја за даље унапређење тог сегмента образовног система у Црној Гори, али и да се учесници упознају са примјерима из праксе земаља у региону и Европске Уније.

Конференција ће се одржати у Конгерсној Сали Ректората Универзитета Црне Горе, са почетком у 9.30 сати и биће отворена за медије
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?