Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Pomoćnik ministra zdravlja, rada i socijalnog staranja Nebojša Todorović razgovaro je sa šefom kancelarije Caritas Ervinom Mandžukićem i konsultantom Caritasa za zdravstvo Godehardom Engelsom

Objavljeno: 24.11.2008. 20:34 Autor: Naslovna strana
Pomoćnik ministra zdravlja, rada i socijalnog staranja Nebojša Todorović razgovaro je sa šefom kancelarije Caritas Ervinom Mandžukićem i konsultantom Caritasa za zdravstvo Godehardom Engelsom o mogućnostima ulaganja u zdravstveni sistem u pet opština na sjeveru Crne Gore.

U toku posjete Crnoj Gori g. Engels se sastao sa direktorima zdravstvenih ustanova iz Plava, Andrijevice, Berana, Bijelog Polja, i Rožaja, gdje se razgovaralo o pomoći Fondacije Caritas Luxembourg. Ova Fondacija planira da uloži finansijska sredstva u opremu, infrastrukturu i ljudske resurse u zdravstveni sistem Crne Gore.

Povod razgovora je procjena ulaganja u zdravstveni sistem Crne Gore, Caritasa, u ovih pet opština, u narednom četvorogodišnjem mandatu Fondacije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?