Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Godišnji pregled aktivnosti u okviru implementacije projekta Podrška sprovođenju Strategije za borbu protiv HIV/AIDS u Crnoj Gori

Objavljeno: 05.10.2009. 18:00 Autor: Naslovna strana
Godišnji pregled aktivnosti na implementaciji projekta Podrška sprovođenju Strategije za borbu protiv HIV/AIDS u Crnoj Gori, održaće se od 06 - 09. oktobra 2009. godine u Hotelu Maestral u Miločeru, sa početkom u 9,00 sati.

Cilj sastanka je analiza implementacije projektnih aktivnosti tokom treće projektne godine (avgust 2008 - jul 2009. godine). Istovremeno, to je i prilika da se razmotre mogućnosti za unapređenje rada u okviru navedenog projekta. Sastanku će prisustvovati predstavnici svih organizacija i ustanova koji su partneri u sprovođenju projekata, kao i predstavnici institucija koje na indirektan način mogu doprinijeti jačanju nacionalnog odgovora na problem HIV/AIDS-a.

Projekat Podrška sprovođenju Strategije za borbu protiv HIV/AIDS u Crnoj Gori započet je 1. avgusta 2006. godine i trajaće 4 godine. Finansijski ga je podržao i Globalni fond za borbu protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije, a sprovodi se uz pomoć UNDP-a.

Zainteresovani novinari mogu, nakon otvaranja, uzeti izjave od učesnika, u vremenu od 10, 30 - 11,00 sati.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?