Begović i Delić o rekonstrukciji bazena u Institutu “Dr Simo Milošević”

Objavljeno: 28.09.2021. 22:00

Dr Marko Begović, vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, danas se sastao sa Marinom Delić, vršiteljkom dužnosti izvršnog direktora, Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju „Dr Simo Milošević”.   

Na sastanku je konkretno bilo riječi o sagledavanju mogućnosti za rješavanje problema oko krova zatvorenog bazena Instituta, koji se urušio i zbog čega je bazen trenutno van upotrebe. Sagovornici su istakli značaj ovog sportskog objekta, imajući u vidu da je bazen svakodnevno korišten od strane velikog broja sportista, među kojima su i vaterpolisti PVK Jadran.

Prema prvim procjenama, riječ je o projektu veće vrijednosti, koji zahtjeva uključivanje svih zainteresovanih strana. U skladu sa tim, prezentovane su objektivne finansijske mogućnosti Uprave za sport i mlade u cilju eventualnog opredjeljivanja pomoći za realizaciju projekta rekonstrukcije ovog sportskog objekta.

Dogovoreno je da se Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju „Dr Simo Milošević” obrati Upravi za sport i mlade sa zvaničnim zahtjevom i sa prvom procjenom troškova rekonstrukcije navedenog objekta, kako bi Uprava za sport i mlade sagledala mogućnost podrške u dijelu koji se tiče izrade projektne dokumentacije.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?