Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

KONKURS ZA SUFINANSIRANJE PROJEKATA PROMOCIJE NAUKE U OKVIRU FESTIVALA „DANI NAUKE I INOVACIJA 2023“ sa ukupnim iznosom sredstava od 50.000 €

Objavljeno: 05.07.2023. 13:17 Autor: Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja

Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja Vas poziva da učestvujete u organizaciji 11. Festivala Dani nauke i inovacija za 2023. godinu.

Kao centralni godišnji događaj Ministarstva, Festival ima za cilj da nauku i inovacije približi najširoj populaciji, odnosno da podstiče, promoviše i popularizuje naučnoistraživačku i inovacionu djelatnost među različitim ciljnim javnostima u Crnoj Gori. Festival svakim novim izdanjem privlači sve više posjetilaca i postao je događaj koji se ne propušta.

Kao i do sada, ovogodišnji Festival će biti održan na više lokacija u Crnoj Gori, u periodu od 27. do 30. septembra 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da budu dio organizacionog tima Festivala i daju mu svoj direktan doprinos, kroz konkretne predloge projekata promocije nauke.

Pridružite nam se u proslavi uloge koju nauka i inovacije igraju u društvu kroz sticanje novih vještina, radosti novih otkrića, spoznaje odgovora na ključna pitanja koja oblikuju našu stvarnost i budućnost.

Ukupan iznos sredstava za potrebe realizacije Konkursa je 50.000 , a sufinansiranje Ministartsva po jednoj prijavi je ograničeno na 3.000 .

Prijave se podnose do 21. avgusta 2023. godine.

Odluku o objavljivanju Konkursa, Konkurs i prijavni obrazac možete preuzeti ovdje:
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?