Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Lalošević i Prodanović o obavezama iz kalendara Svjetske antidoping agencije

Objavljeno: 18.07.2023. 07:19 Autor: Ministarstvo sporta i mladih PR služba

Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević sastao se danas, u prostorijama Ministarstva, sa direktoricom Komisije za antidoping, dr Oliverom Prodanović.

Povod sastanka je bila realizacija redovnih godišnjih obaveza iz kalendara Svjetske antidoping agencije (WADA), finansiranje rada Komisije za antidoping, kao i razgovor o predstojećem sastanku u oktobru u Parizu a povodom ocjene stanja u Crnoj Gori u oblasti antidopinga.

Ministar Lalošević informisao je direktoricu Prodanović o nedavnom učešću na Svjetskoj UNESCO konferenciji ministara sporta i fizickog vaspitanja u Bakuu, u Azerbejdžanu, gdje je imao susrete sa Markosom Dijazom, predsjedavajućim COP8 UNESCO Konvencije o antidopingu.

Direktorica Prodanović se zahvalila ministru na kontinuiranoj podršci radu Komisije za antidoping, kao i učešću na međunarodnom sastancima koji su bili od posebnog značaja za pozicioniranje Crne Gore u oblasti antidopinga.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?