Lalošević nastavlja sastanke sa nacionalnim sportskim savezima

Objavljeno: 19.02.2021. 10:43

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević ugostio je danas rukovodstvo čak 12 nacionalnih sportskih saveza, preciznije - Saveza sportsko ribolovnih organizacija, Crnogorskog saveza praktičnog streljaštva, Crnogorskog aikido saveza, Crnogorskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, Kendo saveza, Muaythai saveza, Plesnog saveza, Powerlifting saveza, Ronilaškog saveza, Gimnastičkog saveza, Saveza za sportski ribolov na moru, kao i Vazduhoplovnog sportskog saveza.

„Intenzivni i kontinuirani sastanci sa nacionalnim sportskim savezima, te razgovori o sportskim planovima za naredni period su u vrhu prioriteta Uprave za sport i mlade, naročito u vremenu pandemije u kojem živimo, a u kojem je sport jedna od grana koja najviše ispašta. Ja ne dijelim sportove na male i velike i zato sam i obavio završni dio razgovora upravo sa svim savezima. Ono što mi, kao nadležna institucija za sportsku djelatnost, imamo zadatak jeste da našim sportistima omogućimo što sigurnije i kvalitetnije uslove za bavljenje onim što najbolje znaju i što najviše vole“, kazao je Lalošević.

Prilikom razgovora afirmisane su između ostalog i prethodne zajedničke aktivnosti i projekti, kao i planovi za naredni period.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?