Lalošević ugostio rukovodstvo Fudbalskog saveza Crne Gore

Objavljeno: 01.02.2021. 00:00 Autor: Uprava za sport i mlade

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević ugostio je danas rukovodstvo Fudbalskog saveza Crne Gore, preciznije predsjednika istog – Dejana Savićevića i generalnog sekretara Momira Đurđevca.

„Uprava za sport i mlade nastavlja dobru saradnju sa svim sportskim savezima, u korist naših sportista. Intencija je uvijek ista, da obezbijedimo što bolje uslove budućim nadama crnogorskog sporta da na što bolji i efikasniji način predstavljaju Crnu Goru na internacionalnoj sportskog sceni“, zaključuje Lalošević.

Podsjećamo da je prošle nedjelje direktor Uprave za sport i mlade, gospodin Vasilije Lalošević ugostio i predstavnike Rukometnog i Košarkaškog saveza Crne Gore, te u tom razgovoru napomenuo da će sa nacionalnim sportskim savezima, biti utvrđena mogućnost finansiranja.

U razgovoru predsjednika Savićevića, generalnog sekretara Đurđevca i direktora Uprave za sport i mlade, gospodina Laloševića, bilo je riječi o aktivnostima Fudbalskog saveza Crne Gore, oko razvoja infrastrukture glavnih i pomoćnih fudbalskih stadiona, kako bi se stvorili uslovi da se u svim gradovima Crne Gore rade projekte sportske infrastrukture.

Fudbalski savez će, kao i do sada po riječima sagovornika bezrezervno podržati svaku akciju unapređenja uslova za razvoj najpopularnije sporedne stvari na svijetu.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?