Ministar Dukaj čestitao Dan opštine Budva

Objavljeno: 22.11.2023. 12:00 Autor: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave, Marash Dukaj, čestitao je 22. novembar, Dan opštine Budva, predsjedniku Skupštine opštine Budva, Nikoli Jovanoviću.

"Sa zadovoljstvom upućujem najsrdačnije čestitke, kako u ime Ministarstva javne uprave, tako i u svoje lično ime, vama i svim građankama i građanima Budve, povodom 22. novembra, Dana opštine.

Opština Budva je jedna od najatraktivnijih  opština u Crnoj Gori, za koji posebno interesovanje iskazuju mladi. Značajne investicije u infrastrukturni razvoj, ali i prirodne ljepote i jedinstveni resursi  koje ima ova opština sa nacionalnom i regionalnom turističkom mrežom, čini ovaj grad pogodnim  ne samo za povremeni dolazak u turističkom smislu, nego i za udoban život svih, koji vole život   uz prelijepu morsku obalu. Ne sumnjam, da će u budućem periodu, Budva izaći iz izazova, i napredovati u skladu sa svojim ogromnim potencijalima.

Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Budva u oblasti reforme javne uprave i digitalizacije i stvaranje moderne i servisno orjentisane lokalne samouprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?