Ministar Dukaj čestitao Dan opštine Petnjica

Objavljeno: 04.08.2022. 13:15 Autor: Ministarstvo javne uprave

Ministar javne uprave, mr Marash Dukaj čestitao je 4. avgust, Dan opštine Petnjica, predsjedniku opštine Samiru Agoviću i predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću.

„Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima Petnjice uputim najsrdačnije čestitke povodom 4. avgusta, Dana opštine.

Petnjica sa neiscrpnim prirodnim bogatstvima i vjernom dijasporom, ima potencijal da bude jedna od najmodernijih sjevernih opština, u koju će se ljudi vraćati, a ne iz nje odlaziti.

Za mještane bihorskog kraja prosperitet opštine bi značio i ukupan razvoj životnog standarda koji dostiže evropski nivo, posebno sada nakon velikih infrastrukturnih ulaganja koja još više povezuju opštinu Petnjica sa ostalim gradovima i opštinama u Crnoj Gori i regionu.

Doprinos Ministarstva javne uprave ogledaće se kroz podršku inicijativama i projektima od važnosti za vašu opštinu sa fokusom na unapređenje pružanja elektronskih usluga građanima.

Uz najbolje želje za kreiranje što boljeg ambijenta za život i rad svih građana i građanki Petnjice, još jednom vam čestitam Dan opštine“, kazao je ministar Dukaj u čestitki.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?