NA VRANJINI I U GOLUBOVCIMA ODRŽANA PREZENTACIJA AGROBUDŽETA 2021 ZA BUDŽETSKU LINIJU UNAPREĐENJE PRIVREDNOG RIBOLOVA NA SKADARSKOM JEZERU

Objavljeno: 22.07.2021. 11:23 Autor: Ministarstvo poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, na čelu sa direktoricom Direktorata za ribarstvo Katarinom Burzanović u srijedu 21.07.2021. godine održali su više prezentacija Agrobudžeta 2021 za budžetsku liniju unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru na Vranjini u prostorijama Nacionalnog parka “Skadarsko jezero” i u opštinskoj sali u Golubovcima.

Privredni ribari sa Skadarskog jezera imali su priliku da se informišu o novoj vrsti podrške za unapređenje sektora slatkovodnog ribarstva. Javni poziv za dodijelu sredstava podsticaja za unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru je objavljen 21.07.2021. godine i traje do 21.08.2021. godine. Korisnik podsticajnih sredstava kroz ovaj javni poziv je privredno društvo, preduzetnik ili fizičko lice, koji je nosilac važeće dozvole za obavljanje privrednog ribolova, izdate od strane Nacionalnog parka „Skadarsko jezero“ i istu je imao u prethodnom dvogodišnjem periodu. Ribari su upoznati i sa investicijama koje se podržavaju, potrebnoj dokumentaciji za ostvarivanje podrške, dinamici sprovođenja i načinu podnošenja zahtjeva za podršku.

Korisnici mogu predati Zahtjev sa potrebnom dokumentacijom lično na arhivu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ili poslati preporučenom poštom na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Direktorat za ribarstvo, Rimski trg br. 46, 81000 Podgorica, sa naznakom „Zahtjev za dodjelu podrške po Javnom pozivu za dodijelu sredstava podsticaja za unapređenje privrednog ribolova na Skadarskom jezeru“.

Informacije u vezi sa ovim Javnim pozivom mogu se dobiti putem telefona: 020/482-270.

Predstavljanje nove mjere podrške privrednim ribarima sa Skadarskog jezera biće u petak u Tuzima, a u ponedeljak u Baru.

Prezentacija


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?