NAJAVA: Dodjela bespovratnih sredstava za podršku ženskom preduzetništvu i preduzetništvu mladih

Objavljeno: 11.11.2022. 13:12 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma u saradnji sa Ministarstvom finansija, uz podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, objavilo je Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru grant šeme “Unapređenje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća kroz podršku ženskom preduzetništvu i preduzetništvu mladih”.

Grant šema će pružiti podršku projektima koji za cilj imaju jačanje kapaciteta mikro, malih i srednjih preduzeća (MMSP) u vlasništvu žena i u vlasništvu mladih, kroz direktnu grant podršku, sa ciljem doprinosa ekonomskom rastu.

Ukupan raspoloživi iznos sredstava je 300.000,00 EUR. Sredstva su obezbijeđenja od strane Evropske unije, uz kofinansiranje Vlade Crne Gore.

Rok za dostavljanje sažetka projekta (Concept Note) je utorak, 27. decembar 2022. godine.

Datum i vrijeme održavanja informativnih sesija biće objavljeni u roku od 7 dana od dana objavljivanja ovog Poziva.

Aplikacioni paket koji sadrži Vodič za aplikante i aplikantkinje, detaljne informacije o ciljevima i prioritetima poziva, kriterijumima za učešće i prihvatljivim aktivnostima, možete pronaći na sljedećem linku:

https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1668166675613&do=publi.detPUB&searchtype=QS&orderby=pub&orderbyad=Desc&nbPubliList=15&page=1&aoref=175314

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?