Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za učešće na radionici za pisanje sažetaka projekata za grant šemu za podršku ženskom preduzetništvu i preduzetništvu mladih

Objavljeno: 08.12.2022. 08:08 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma organizuje radionicu za pisanje sažetaka projekata za potencijalne aplikante i aplikantkinje za bespovratna sredstva u okviru grant šeme “Unapređenje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća kroz podršku ženskom preduzetništvu i preduzetništvu mladih”.

Radionica je namijenjena sljedećim ciljnim grupama: MMSP u vlasništvu žena, MMSP u vlasništvu mladih mlađim od 30 godina, inovaciono-preduzetnički centar, poslovno-tehnološki inkubator i centar za transfer tehnologija, nevladine organizacije koje se bave oblastima razvoja poslovanja, ženskog preduzetništva, preduzetništva mladih, promocije izvoza itd.

Radionica će biti održana u srijedu, 14. decembra 2022. godine u periodu od 9 h do 16 h, u multimedijalnoj sali Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra, Ul. Baku br.1, Podgorica.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate i kandidatkinje da se prijave putem e-mail adrese ksenija.aranitovic@mek.gov.me, najkasnije do ponedjeljka, 12. decembra 2022. godine.

Molimo da uz prijavu priložite obrazac sa sljedećim podacima: ime i prezime, preduzeće/organizacija, pozicija, e-mail i kontakt telefon (OBRAZAC)

Napominjemo da je registracija obavezna i da je broj mjesta ograničen.

Radionica se organizuje u okviru projekta Smart Adria Blue Growth programa prekogranične saradnje Italija-Albanija-Crna Gora, dok su sredstva za pomenutu grant šemu obezbijeđena od strane Evropske unije, uz kofinansiranje Vlade Crne Gore.  


Dokumenta

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?