Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

NAJAVA: Dodjela nagrada najboljima u seoskom turizmu i sajam domaćih proizvoda

Objavljeno: 23.12.2022. 09:13 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma organizuje sjutra (24. decembar) događaj u Kolašinu povodom dodjele nagrada najboljima u seoskom turizmu u 2022. godini. Događaj koji se održava na trgu Boraca (glavni gradski trg) u 11 časova otvoriće ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović i predsjednik opštine Kolašin Vladimir Martinović.

Bogat kulturno- umjetnički program upotpuniće nastup KUD “Mijat Mašković” i pjevačke grupe Đude, nakon čega će u 12h ministar Đurović dodijeliti 9 nagrada u tri kategorije: najbolje seosko domaćinstvo, najbolja seoska domaćica, najbolji mladi seoski domaćin- najbolja mlada seoska domaćica.

Nakon svečanog uručenja nagrada, nastupiće naš poznati bend “Crveno & Crno”.

Tokom događaja koji će trajati do 15 časova na trgu je organizovan i mini sajam na kome će biti izloženi domaći proizvodi seoskih domaćinstava iz cijele Crne Gore.

Ministar Đurović u 13 sati posjetiće i Skijalište 1600 povodom simboličnog otvaranja zimske turističke sezone na kome će nastupiti DJ Niggor.

Pozivamo medije i građanke i građane da zajedno, uz hranu, piće, i dobru muziku podržimo naše domaće proizvođače i na najbolji način ispratimo 2022. godinu.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?