Potpredsjednik Bečić uputio čestitku povodom Dana opštine Pljevlja

Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove mr Aleksa Bečić čestitao je 20. novembar - Dan opštine Pljevlja.

Čestitku prenosimo u cjelini:

Uz izraze najdubljeg poštovanja prema svim građankama i građanima Pljevalja, predsjedniku Opštine, gospodinu Dariju Vranešu, i predsjednici Skupštine opštine, gospođi Jovani Tošić, čestitam Dan opštine Pljevlja, dragulja sjevera Crne Gore, čija bogata raznolikost i harmonija služe kao primjer cijeloj Crnoj Gori.

Pljevlja su, ne samo geografski biser naše države, već i simbol jedinstva, tolerancije i međusobnog uvažavanja različitih kultura, vjera i nacija. Vaša opština je živi dokaz da su različitosti izvor snage i bogatstva, a ne razlog za razdor.

Vaš energetski potencijal, prirodne ljepote i plodna poljoprivredna zemljišta nisu samo resursi koje treba čuvati i mudro koristiti, već i osnova za održiv i dinamičan razvoj. U vama vidimo model za očuvanje tradicije, istovremeno hrabro gledajući u budućnost, sa vizijom da Pljevlja postanu još snažniji ekonomski i kulturni centar, koji će biti prepoznatljiv ne samo u Crnoj Gori, već i šire.

U ovim izazovnim vremenima, vaša zajednica je svjetionik nade, pokazujući put naprijed kroz solidarnost, inovacije i posvećenost zajedničkim ciljevima.

Želim vam da ovaj Dan opštine bude, ne samo proslava prošlosti, već i obnova naše zajedničke posvećenosti prosperitetnoj budućnosti.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?